Nieuwtjes uit de recrea

Cycling Vlaanderen "Afdeling West-Vlaanderen vzw"

Nieuwtjes uit Recrea

Prijzen LM-Classics werden uitgereikt!


Na de voorbije succesvolle editie van de LM-Classic 2017 werden de hoofdprijzen uitgereikt in het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent. De prijzen werden uitgereikt in het bijzijn van de sponsors en organisatoren.  Meer dan 24.000 fietsers hebben in 2017 deelgenomen aan 8 verschillende fietstochten verspreidt in Vlaanderen. Meer dan 350 laureaten hebben deelgenomen aan 3 of meer fietstochten. Iedere laureaat kon kiezen uit een wielertrui, koersbroek of een andere wieleruitrusting.


Uit de 350 laureaten worden er een aantal hoofdprijzen utgeloot. Volgende deelnemers mochten zich de gelukkige noemen en konden met een prachtige hoofdprijs naar huis. Eddy De Buf won een Ridley-koersfiets, een Fenix C30 uit handen van event-manager Filip Heylesonne van Ridley Bikes.  Carmen Nuyts  en Germaine Vanoothegem wonnen een fietsvakantie in Mojacar geschonken door Jan Almeye en Yannic Demeyer van Kortweg Cycling Travel. Hannelore Wiels en Ronny Pede wonnen elke 2 VIP-tickets voor het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Koksijde. Die kregen ze uit handen van Luc Versele, voorzitter van de raad van bestuur van Crelan.


Na de geslaagde editie kijken de organisatoren alvast uit naar de komende editie van LM-Classic in 2018.

In West-Vlaanderen zijn er alvast 2 fietstochten die meetellen voor dit klassement, zijn de Jurgen Vandewalle Classic in Ichtegem en West-Vlaanderens Mooiste in Roeselare.


Copyright © Wielerbond West-Vlaanderen

www.wiebowest.be