Documenten

Cycling Vlaanderen "Afdeling West-Vlaanderen vzw"

Documenten Recrea

Inschrijvingsformulier dagvergunning:

Deelnemers aan een fietstocht die geen lid zijn van Cycling Vlaanderen schrijven zich in via een dagvergunning. De deelnemers doen dit door het invullen van een permanente dagverzekeringsstrook.

Cycling Vlaanderen biedt aan de organisatoren een standaard formulier aan waar alle noodzakelijk is verwerkt. Zie hier het voorbeeld van een dagvergunning.

Dit heeft enerzijds als voordeel voor de organisator dat je de dagvergunning enkel hoeft uit te printen en anderzijds ben je zeker dan je over alle correcte info over de deelnemer beschikt.Download hier het formulier 

Een ongeval. Wat nu?

Het gevaar van een ongeval met de fiets loert altijd om de hoek, vaak met de nodige administratieve rompslomp en hoge kosten tot gevolg.

Als lid van Cycling Vlaanderen kun je op je beide oren slapen. Heb je een ongeval, dan kan je dit het best zo snel mogelijk melden.

Volg de volgende stappen:

- Afhalen ongevalsaangifte

Zie de bijlage of je kan het formulier ongevalsaangifte downloaden op de website van Cycling Vlaanderen: http://recreatie.dewielerbond.be/Producten/Verzekering.aspx?Disc=21&Disc2=24

- Invullen

Vul de ongevalsaangifte nauwkeurig in. Laat het eveneens invullen door de behandelende geneesheer, arts eerste hulp of spoed of huisarts.

- Opsturen

Maak de aangifte binnen de tien dagen na het ongeval over aan Concordia nv, Sassevaartstraat 46/301 - 9000 Gent.

De verzekeringsmaatschappij opent vervolgens een dossier over jouw ongeval en brengt je hiervan op de hoogte.


Download hier

het formulier

Copyright © Wielerbond West-Vlaanderen

www.wiebowest.be